Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΕΝΤΑΔΑ των Αντιδημάρχων του ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ

 
Η ΠΕΝΤΑΔΑ των Αντιδημάρχων του ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ

Σήμερα θα ανακοινωθούν οι αρμοδιότητες


Σήμερα ανακοινώνει επίσημα ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς την πεντάδα των αντιδημάρχων του. Ανεπίσημα βέβαια η πεντάδα των ονομάτων έχει ήδη γίνει γνωστή, δεν έχουν γίνει όμως γνωστές οι αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί σε κάθε ένα από τους αντιδημάρχους.
Από τους πέντε αντιδημάρχους θα λέγαμε ότι οι τρεις προέρχονται από τον παλαιό δήμο Ναυπλίου, ο ένας από τον δήμο Μιδέας και ο πέμπτος από τον δήμο Νέας Τιίρυνθας με παρουσία όμως στο Τολό του δήμου Ασίνης.

Από τους πέντε, οι δύο έχουν θητεύσει σε θέσεις αντιδημάρχων στο παρελθόν του δήμου Ναυπλίου (Νικόλαος Χρόνης και Δημήτριος Κωστούρος) και ένας ακόμη σε θέση αντιδημάρχου στο δήμο Μιδέας (Αλέξανδρος Λυκομήτρος).

Ο κ.
Νικόλαος Χρόνης είναι συνταξιούχος υπάλληλος  του ΟΤΕ και έχει διατελέσει τρεις φορές αντιδήμαρχος Ναυπλίου με αρμοδιότητα τον τομέα της καθαριότητας.

Ο κ.
Δημήτριος Κωστούρος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Ναυπλίου το 2008 και πρόεδρος σε πολλές επιτροπές του δήμου.

Ο κ.
Ραφαήλ Μπαρού είναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου - Ερμιονίδας από το 1992 έως και σήμερα, εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου από το 1990 συνεχώς έως σήμερα και επίσης στις εκλογικές αναμετρήσεις του 1998 και του 2002 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου.

Ο κ.
Αλέξανδρος Λυκομήτρος είναι ελεύθερος επαγγελματίς, πρόεδρος και εκπαιδευτής από το έτος 1989 στον Αθλητικό Σύλλογο kempo karate Άργους και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μιδέας και το έτος 2008 Αντιδήμαρχος.

Τέλος ο κ.
Χρήστος Καρέλης, που είναι υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών - Επικοινωνιών και από το 2002 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νέας Τίρυνθας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου