Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΑ ΙΡΙΑ


ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΓΕΤΟΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΙΡΙΑ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ 5, 6, ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.
ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (ΚΑΡΠΟΥΣ).

ΟΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΑ ΦΥΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΓΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΑ. ΜΑΡΟΥΛΙΑ ,ΜΠΡΟΚΟΛΑ ,ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ        90 % Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ . ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΕΝΔΥΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Ο ΕΛΓΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου