Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Η ΘΑΛΑΣΟΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΡΙΩΝ



 
ΑΚΡΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.ΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙΡΟΙ Ν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ)ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ

1 σχόλιο:

  1. Να κάνετε ομαδική προσφυγή κατά των υπευθύνων των έργων και να ζητήσετε α) αποζημιώσεις για τις ζημιές και β) ασφαλιστικά μέτρα για να λάβουν άμεσα μέτρα για να μην ξανακινδυνέψουν τα σπίτια που βρίσκονται σε επικίνδυνο σημείο όπου υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες.
    Καλέστε έναν πολιτικό Μηχανικό να κάνει αυτοψία για τυχόν κακοτεχνίες στα έργα οδοποιίας που ευθύνονται για τις υλικές ζημιές και τον κίνδυνο που τέθηκαν κάτοικοι.
    Κάντε καταγραφή των ζημιών, με το δικό σας μηχανικό.
    Καλέστε την πολεοδομία και το Λιμεναρχείο να έρθουν να κάνουν αυτοψία.
    Καλέστε το τοπικό κανάλι και τους ραδιοσταθμούς.
    Στείλτε εξώδικο στο δήμο (ο οποίος έχει τώρα την ευθύνη) και ενημερώστε τον ότι εκτός των παραπάνω δεν θα καταβάλετε δημοτικά τέλη, έως της αποκατάστασης των παραπάνω.
    Εκείνοι που πήραν τις ψήφους σας, να πάρουν και τις ευθύνες τους και να δώσουν λύσεις κατά προτεραιότητα για τόσο σοβαρά θέματα.
    Αν δεν λάβετε μέτρα και μείνετε μόνο στα λόγια και στην επόμενη καταστροφή τα ίδια θα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή