Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΠΑΡΧΗ ΙΡΙΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΟΡΟΒΙΓΚΑ.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΠΑΡΧΗ ΙΡΙΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΟΡΟΒΙΓΚΑ.
ΚΥΡΙΕ ΤΟΠΑΡΧΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ  ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΙΡΙΩΝ ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΑΦΑΝΙΑΣ.
ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟ (ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ  ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ Τ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΙΡΙΩΝ) ΓΙΑΤΙ  ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΙΡΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΤΟΠΑΡΧΗΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΩΣ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΤΕ) ΠΟΥ   ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΡΙΩΝ ΑΠΌ ΤΟ 1908.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΠΑΡΧΗ Σ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ.
1ον..ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
2ον..ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
3ον..ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
4ον..ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ???.Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΣ Η ΕΙΝΑΙ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ???
ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΚΥΡΙΕ ΤΟΠΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ  ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ Τ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΠΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ  ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΟΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ  ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΤΕ  Η ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ (ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ )Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝOI ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ) ΤΟ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
                       

                                                                                                              ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου